Onemogočanje lokacije v realnem času WhatsApp

WhatsApp je prejel dolgo pričakovano funkcijo za skupno rabo lokacije v realnem času. Messenger pokaže vaš pogon na zemljevidu petnajst minut, eno uro ali do osem ur - vendar le, če dovolite. Funkcija se razlikuje od prejšnje, kar pošilja statični pin, ki prikazuje, kje je trenutno uporabnik. Zdaj, odvisno od situacije, lahko zapustitev funkcije ogrozi vašo zasebnost.

Pomembno je omeniti, da je funkcijo mogoče onemogočiti pred koncem izbranega obdobja. Vendar ga lahko ustavi le tisti, ki je ustvaril delež. Postopek preprečuje prijateljem, da bi še naprej videli vašo pot. Če želite izvedeti, kako onemogočiti lokacijo v živo WhatsApp, sledite navodilom tega vodiča.

WhatsApp: Vklop in izklop lokacije v realnem času

WhatsApp prikazuje številko stika, ne pa tudi ime? Več o tem, kako rešiti

Dokončanje delitve s predogledom zemljevida v klepetu

1. V sporočilu za skupno rabo tapnite možnost »Ustavi skupno rabo« (na iPhone-u) in nato potrdite dejanje v opozorilu. V Androidu se možnost imenuje »Shutdown«.

Možnost zaustavitve souporabe v realnem času v klepetu WhatsApp

Ustavite skupno rabo zemljevidov

Korak 1. Dotaknite se sporočila, da odprete zemljevid lokacije na celotnem zaslonu. Na tej točki tapnite »Ustavi skupno rabo«.

Možnost prekinitve souporabe lokacije v realnem času s karto WhatsApp

Korak 2. Ponovno pritisnite "Ustavi skupno rabo", da končate funkcijo. Upoštevajte, da bo zemljevid klepeta zamrznjen na končni lokaciji v skupni rabi. Upoštevajte tudi, da ni več mogoče klikniti na prekinjeno lokacijo - zato stik nima več dostopa do vaše poti.

Zaslon, ki dokonča delitev v realnem času v WhatsApp

Vzemite namig, da dokončate oddajo lokacije v realnem času na WhatsApp na pravi način.

Stiki se prikazujejo samo v WhatsAppu? Naučite se reševati v forumu.